Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

ÚtOn: durva videón, ahogy felborul a Mercedessel ütköző kukásautó

Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhat, ami a város útjain történik.

17.10 - A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetet szenvedett kukásautó ügyében a rendőrség szabálysértési eljárást indít.

16.15 - A Kossuth Lajos sugárúti lámpás körforgalom felújítása miatt teljesen be van dugulva minden irányba. A Rókusi körúton teljes a káosz. A nagykörúton is rengetegen vannak, a Hősök kapuja és környéke viszont jól járható, ahogy a hidak is.

13.27: A Kossuth Lajos sugárút és a Mars tér sarkán koccanásos baleset történt. Jelenleg helyszínelnek.

11.00: A Debreceni utca és a Róna utca kereszteződésében 3 és fél tonnás szemétszállító autó ütközött személyautóval. A helyszínt a rendőrség lezárta, így érdemes elkerülni az érintett szakaszt.
3.5 tonnás szemétszállító ütközött autóval a Debreceni utcában - galéria
A balesetben a kukásautó hátulján utazók az ütközés következtében lerepültek az úttestre. Mindketten megsérültek. A Szeged Televízió Facebook oldalán közzétett videón látható a baleset. Elég megrázó!

Reggeli helyzetjelentés: Közepes a forgalom a város útjain. A hidakon jól lehet közlekedni. A József Attila sugárúton és a nagy körúton élénk a forgalom, de folyamatosan lehet haladni. A Kossuth Lajos sugárút végén a lámpás körforgalomnék torlódás van. Az Aradi vértanúk tere és a Hősök kapuja környékén sűrűbb a forgalom.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: egy sávon járható a nagy lámpás körforgalom

Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhat, ami a város útjain történik. Tovább olvasom