Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

ÚtON: egybefüggő dugó a belváros a délutáni csúcsban

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
16.10 - A külső körutak, sugárutak egész jól járhatók, viszont a belváros teljes dugó. A Boldogasszony sugárúton végig áll a sor, a Dugonics és Aradi tér tele vannak. A nagykörút és Újszeged lendületesek.

13.22 - Baleset történt Algyőnél a Téglás utcánál. A rendőrség közlése szerint a helyszíni szemle várhatóan 2 óra.

Reggeli helyzetjelentés: A bevezető utakon, külső körutakon, és szinte mindegyik sugárúton rengeteg a jármű, az Algyői úton például a benzinkútig ér a sor. A Rókusi, Makkosházi, Budapesti körút tele vannak, a Csillag téri körforgalom minden ága torlódik. A nagykörút legtöbb szakaszán sok az autó, de még folyamatosan lehet haladni. A Petőfi sugárútról nem lehet jobbra fordulni a Bécsi körútra, a Moszkvairól pedig csak 1 sávon lehet tovább menni a Bécsire. A villamos síneken dolgoznak, a Dugonics tér és a jégpálya közt nem is jár a villamos. Elég sűrű már a Tisza Lajos körút forgalma is, illetve a Felső Tisza-part ugyancsak teljes hosszában el van látva. A hídra vezető utcák mindegyike be van már lassulva, a Belvárosi híd Szeged felé tartó oldalán már  araszolgatni kell - közölte a Rádió Taxi Három, az ÚtOn partnere!

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: autó égett Hódmezővásárhelyen

ÚtON: autó égett Hódmezővásárhelyen
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom