Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

ÚtON: Eloltották a tüzet Vásárhelyen, kamion és kisteherautó ütközött a Mars téren

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

Délutáni helyzetjelentés: A Tisza Lajos körút teljesen be van dugulva, elsősorban a Felső tisza-part irányába. A hídfeljáró most a szegedi oldalon jelent kihívást, az Oskola és Stefánia utcákban sok az autó. A külső részeken viszonylag jól lehet haladni.

13.17: Végeztek a tűzoltók a munkával Hódmezővásárhelyen, megszűnt a forgalomkorlátozás a Dózsa György utcában, ahol korábban rendőri forgalomirányítás volt.
 


12.40: Rendőrök irányítják a forgalmat Hódmezővásárhelyen a Dózsa György utca 106 szám előtt, ahol a tűzoltók egy kisebb oltási munkálatban vesznek részt - jelezte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség kéri a közlekedők fokozott figyelmét!


11.40: Egy kamion és egy kisteherautó ütközött a Mars téri helyi buszmegállónál, az éjjel-nappali előtt, jelezte arra járó olvasónk: a kamion ütközhetett a teherautó hátuljának, amely összetört.

Reggeli helyzetjelentés: Egyelőre a körutakon, sugárutakon folyamatosan lehet haladni, leszámítva a Mars tér körüli reggeli káoszt. Egyre nehezebb haladni a Zrínyi, Oskola, Somogyi utcákban, valamint a Stefánián. Újszegeden a Szőregi út tele van, a hídfeljárók előtt a szokásos sorok, a Belvárosi hídon araszolás - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset miatt félpályás útlezárás a Fő fasor-Tanács utca kereszteződésében

ÚtON: Baleset miatt félpályás útlezárás a Fő fasor-Tanács utca kereszteződésében
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom