Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: figyeljen a jelzőlámpára az Algyői hídon, teljes útzár a vásárhelyi Erzsébet úton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

16.18 - Elindult a pénteki csúcsforgalom. A belváros már kezd bedugulni, főleg a Tisza Lajos körút és a Tisza közötti rész. A külső részeken most még viszonylag lendületesen lehet haladni. A Londoni körút 13-nál a szélső
sávban utat javítanak, csak a belső sávban lehet közlekedni.

16.05
- Egy személyautó és egy traktor ütközött Vásárhelyen, az Erzsébet úton. A helyszínelés idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.

14.30 - Az Algyői híd felújítása miatt hatalmas kocsisorok alakultak ki a 47-es főúton Vásárhely és Szeged fele is. A forgalmat jelzőlámpa irányítja, de a rengeteg autóval alig bír.

Fotó: DM
Fotó: DM

A sorban araszoló kollégánk elmondta, sokan a falu felé kerülnek, és a híd előtt próbálnak a sorba becsatlakozni. A sor vége valahol a körforgalom körül lehet.

A rendőrségtől megtudtuk, egymást érik a balesetek. Jelenleg is rendőr irányítja a forgalmat, hogy felszámolják a lámpa miatt feltorlódott több kilométeres sort. A rendőrség ugyanakkor kéri, minden autós figyeljen a lámpára és ne rutinból közlekedjen, ugyanis még hosszú ideig lesz felújítás a hídon.


Reggeli helyzetjelentés:  Nyüzsög a város. A bevezető utakon, a körutakon, a sugárutakon is sokan vannak, de jól lehet haladni. A szokásos helyeken, a Hősök kapujánál, a Csillag téren, a hidak előtt már torlódik a forgalom. Sajnos az útjavításokat nem sikerült tegnap befejezni, úgy hogy továbbra is nehezítik a közlekedést a Csongrádi sugárút-Rózsa utca, a Szilléri sugárút- Debreceni utca, valamint a Felső Tisza-parton is dolgoznak még - tudtuk meg az Úton partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: 4 autó ütközött az Algyői hídon

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom