Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

ÚtON: gázolaj folyt szét Vásárhelyen a kettős körforgalomnál

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

19.00: Két autó ütközött Bordány és Sziksóstó között, az 5408-as úton, a 41. kilométernél. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, a helyszínelés idején félpályás útzár volt érvényben.

16.15: Kezdődik a délutáni csúcsforgalom. A Belvárosi híd jól járható, nincs fennakadás. A Csillag téren és a Szilléri sugárúton sűrű a forgalom. Az Oskola utca és a Somogyi utca teljesen bedugult, csak araszolva lehet haladni. A Mars téren és a nagykörúton is sok az autó.

14.00 - A Kinizsi-Bethlen-Teleki-Vöröskereszt utcák találkozásában lévő kettős körforgalomban közel 200 méter hosszan folyt szét a gázolaj. A rendőrség tájékoztatása szerint a Bethlen utcában 150 méteres, a Telekiben 30 méteres szakaszon szennyezett az úttest. A rendőrség a helyszínen, az olajat a Közút munkatársai fogják leszórni, addig is kérik az autósok és közlekedők türelmét.
Gázolaj folyt szét Vásárhelyen a kettős körforgalomnál. Fotó: Imre Péter - GALÉRIA

08.14 - Három autó ütközött a régi 5-ös főút 158-as kilométerszelvényében. A balesetben egy ember sérült meg könnyebben - tudtuk meg a rendőrség sajtóügyeletétől. Egy szemtanú szerint egy autó az árokba sodródott. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.
Három autó ütközött a régi 5-ösön, egy kocsi az árokban. Fotó: Török János - GALÉRIA


Reggeli helyzetjelentés:   A Mars téren és a Nagykörúton rengeteg az autó. A Londoni körút 13-nál  csak a belső sávban lehet közlekedni útjavítás miatt. A Temesvári kőrúton és  a Székely soron is sok az autó. A Belvárosi híd is
telítődve mindkét irányba. A Hősök kapujánál torlódik a forgalom - tudtuk meg az Úton partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: gabonaszállító kamion és egy autó ütközött a Horgosi úton

ÚtON: gabonaszállító kamion és egy autó ütközött a Horgosi úton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom