Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

ÚtON: Kerékpárost sodort el egy autó a Székely sor és Vedres utca sarkánál, rendőrök irányítják a forgalmat

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
Reggeli helyzetjelentés:

08:51:

Kerékpárost sodort el egy személyautó a Belvárosi híd lábánál, a Székely sor-Vedres utca kereszteződésében. A helyszíni szemle idejére a forgalmat rendőrök irányítják.

07:35:
Sokan vannak ma is az utakon. Szőregi úton befelé már csak lépésben lehet haladni. A belvárosi híd előtt minden irányból hosszú kocsisorok vannak, a Belvárosi hídon szépen lassan de lehet haladni. A Bertalan híd előtt sem jobb a helyzet, a feljutásra  itt is minden irányból várakozni kell, igaz ezen a  szakaszon is már szinte végig ér a sor.

A kiskörúton végig lépésben lehet haladni, a rakparton is sokan vannak, illetve a Boldogasszony sugárúton végig áll a sor. Az Oskola, Zrinyi, és a Somogyi utca is meg telt. A nagykörúton is lámpától lámpáig ér a kocsioszlop. Csillag tér környékén sem jobb a helyzet, itt is miden irányból sokan érkeznek, a Szilléri sugárúton kicsit nehezíti a haladást a körforgalom építése. A Kálvária sugárúton is szép hosszú kocsisorok vannak, itt is útfelbontás nehezíti a haladást illetve kitettek egy harmincas táblát is.A Mars térnél is be van dugulva a forgalom, a Kossuth Lajos sugárúton is araszol a forgalom mindkét irányba. Aradi téren rendőrök irányítják a forgalmat.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Személygépkocsi és motoros ütközött Szegeden

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom