Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

ÚtON: Nem kell várni a dugókkal az iskolakezdésig, rosszul lett egy idős ember a villamoson

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.51: A rakpart lezárása óta a belvárosban lelassult a közlekedés, lépésben lehet csak haladni. A Petőfi S sgt-on a Dugonics tér irányába szinte áll a forgalom. A Dugonics tér, Aradi vértanúk tere, Boldogasszony sgt-on a haladás csak lépésben lehetséges. A Belvárosi hídi, Nagy Jenő utcai felmarások elkészültek!

16.27: Kollégánk elmondása szerint be van dugulva a belváros, a főbb útvonalakon állandóan torlódásba fut bele. A gerincek be vannak dugulva, és a menekülő útvonalak is kezdenek kínosan zsúfoltak lenni.

A nagykörút és a Petőfi sugárút kereszteződésénél rosszul lett egy idős ember a 4-es villamoson. Két mentő érkezett hozzá.

14.50: Reggeli cikkünkben megírtuk: változnak a forgalmi terelések a tanév nyitánya miatt, nem ússzuk meg dugók nélkül az iskolakezdést. Kollégánk fotói arról tanúskodnak, hogy addig is felkészítő tanfolyamon vesznek részt a belvárosi közlekedés szereplői: kattintsák végig a galériát!
 
Nézegessen belvárosi dugókat - mi lesz itt iskolakezdésnél? - GALÉRIA. Fotó: Karnok CsabaVárjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Két balesettel indult a mai nap, délután meg bedugult a belváros

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom