Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

ÚtON: Rosszul lett egy autó vezetője a Kálvária sugárúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
16.41 - Rosszul lett a volán mögött egy sofőr a Kálvária sugárúton hétfőn, kora délután. A kiérkező rendőrök megpróbáltak segíteni a vezetőn, de már nem tudták megmenteni.

13.03: Két autó ütközött a Deák Ferenc utca 13. előtt. Forgalomkorlátozásra nem kell számítani.

9.30: Nem működnek a jelzőlámpák a a Lidl és a MOL kút közötti kereszteződésben a Makkosházi körúton, elég nagy a fennakadás, veszélyes az útkereszteződés lámpa nélkül - jelezte kollégánk.

Reggeli helyzetjelentés: Már most sok helyen dugó van. A Szőregi úton a körforgalomig ér a sor, a Temesvári körúton is lámpától lámpáig, valamint a becsatlakozó utcákban is hosszú sorok vannak. A hidak is megteltek, a hidak előtt hosszú sorok vannak az Újszegedi oldalon. A Csillag tér környéke tele van Petőfitelep felől tragikus, kb 30perc az átjutás. A belvárosi részen is a lassú haladásra kell készülni, torlódik a  Dugonics tér, a Hősök kapuja környéke, a Boldogasszony, a Zrínyi utca. Kossuth Lajoson a szokásos reggeli forgalom, a körforgalomnál be van dugulva a sugárút. A Bakay Nándor utca még mindig egyirányú. Az Algyői úton a benzinkútnál van a befelé jövő sor vége. A Vértói útnál még mindig nem lehet Béketelep felől átjönni. A nagykörúton, külső körúton folyamatos a haladás.
 
Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: lépésben lehet haladni a belvárosban, baleset a Tisza Lajos körúton

ÚtON: lépésben lehet haladni a belvárosban, baleset a Tisza Lajos körúton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom