Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

ÚtON: sehol nincs torlódás, de van egy bólya a Szillérin

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

15.30: Folyamatosan lehet közlekedni a városban. A Szőregi és Makai úton van nagyobb forgalom, de különösebb torlódásokkal nem találkoztak a Rádió Taxi Három munkatársai. A Szilléri sugárút 18. előtt egy kátyút megjelöltek egy bólyával, ez a forgalmat nem igazán befolyásolja, viszont este oda kell majd rá figyelni, mert nincs kivilágítva.

14.30: Nem működtek a lámpák az Anna-kúti csomópontnál.

11.15 óra: Egy olvasónk koccanásról számolt be a Makkosházi - Agyagos utca sarkán.
 


Reggeli helyzetjelentés: Az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól tudjuk, hogy a Bertalan hídon még 1-1 sávos útszűkület lassítja az átjutást. Érződik a közlekedésben az őszi szünet, egyelőre jól lehet közlekedni a városban, szinte mindenfelé. A nagyállomásnál a nagyparkoló le van zárva, ott számíthatnak némi forgolódásra.

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: baleset miatt dugó a Belvárosi híd szegedi oldalán

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom