Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

ÚtON: Troli és autó ütközött a Csanádi utcában - feloldották az útzárat

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
14.46 - A Temesvári körút és Csanádi utca sarkánál nagy baleset történt, a Szőregi út kifele le van zárva. A Temesvárin és a Bérkert utcán máris nagy a torlódás.

10.30: Olvasónk jelezte: az útzárat a Csanádi utcában feloldották.

9.40: A Csanádi utcában troli és autó ütközött, az utcát teljes szélességében lezárták - jelezte a Rádió Taxi Három munkatársa. A rendőrség mobil applikációja a RUTIN adta ki: a baleset a Csanádi utca 17. előtt történt, forgalmi torlódás várható.

Délelőtti helyzetjelentés: Máris sokan közlekednek a bevezető utakon, külső körutakon, sugárutakon egyaránt, főleg a Kossuth és József Attila sugárút van leterhelve. A Víztorony tér környéke, a Csillag téri körforgalom, torlódik, a Lugas utcában hosszú már a sor, de sűrű a forgalom a Szillérin, a Retek és Rózsa utcán is. Alakul a Tisza Lajos körút is, főleg a Dugonics és Aradi tér magasságában. Itt a sugárutak elején is vannak bőven, és most már be van lassulva a Boldogasszony sugárút, valamint a belvárosi utcák is, úgymint a Zrínyi, Oskola, Híd utca és a Stefánia. Újszegeden szokás szerint nagy a mozgás, egyre nehezebb haladni a Bérkert utcán, a Temesvári körúton, a Népkert soron, Székely soron, Vedres utcán, a Belvárosi hídon már araszolgatni kell. A Párizsi körúton munkába állt a traffipax - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársától.


 
Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.B

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset Zsombón, még mindig le van zárva a Vértói út vége

ÚtON: Baleset Zsombón, még mindig le van zárva a Vértói út vége
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom