Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

ÚtON: Ütközés Makón és az M5-ösön, tűzoltók szabadítottak ki az autóból egy embert Földeáknál - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
19.14: Két autó ütközött Makón, a Révész utca 79. előtt. Forgalomkorlátozás nincs a helyszínen.

Délutáni helyzetjelentés: Sajnos koccanás történt a Kálvária sugárúton a vasúti átjárónál, ez torlódást okoz kifelé - befelé. A Vásárhelyi Pál utcában is összefüggő kocsisor van mindkét irányban , de ez az egész külső körútra jellemző. A belvárosi részen is a szokásos araszolás van, a Dugonics tér környéke szépen be van állva. A hidakon folyamatos a haladás, viszont a Szőregi úton a bevásárlóközpontig szintén torlódik a forgalom. A nagykörúton most még jól lehet haladni.

12.53: Két autó ütközött Szatymaznál az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 156. kilométerszelvényben. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

8.37: Baleset történt Szegváron, a Mindszenti utca 69 előtt. A forgalmat rendőrök irányítják a helyszínen.

Reggeli helyzetjelentés: Már tele vannak a hidak Szeged felé: mindkettőn végigér a sor, és hogy még szebb legyen a reggel, a Bertalan hídon kint áll a traffipax is. A Szőregi úton össze függő kocsisor van befelé, de tele van a Temesvári körút, Fő fasor, Bérkert utca, Derkovits fasor is. A belvárosi híd előtt minden irányból hosszú kocsisorok vannak. A Szegedi oldalon sem jobb a helyzet, a belvárosi részen már lépésben halad a forgalom. A Dugonics tér, a Hősök kapuja környéke megtelt, lépésben lehet haladni. A Római körúton is végig ér a sor lámpától lámpáig, valamint a Mars térnél van torlódás. A József Attilán a befelé jövök vannak többen, a Kossuth Lajoson mindkét irányban tele vannak a sávok, a Kálvárián is a befelé jövőknek kell araszolni. A rakparton is sokan vannak, a Felső Tisza-parton is a híd alatt van a sor vége. A Csillag tér környékén is a szokásos reggeli zsongásra kell készülni. A külső körúton sincs autóban hiány, itt is tele vannak a sávok. Sok a bringás, és a jó idő előcsalogatta a motorosokat is - tudtuk meg a Rádió Taxi Háromtól, az ÚtON partnerétől: a taxisok azt javasolják, vigyázzunk egymásra!
A tűzoltók szabadítottak ki az autóból egy embert Földeáknál - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc


6.17: Karambolozott egy kisteherautó és egy személygépkocsi Földeák közelében, a Makóra vezető, 430-as főúton - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Makó felé haladt a Renault személyautó, amikor a neki balról érkező furgon nem adta meg neki az elsőbbséget és a furgon a gépkocsi oldalának csapódott. A személyautó vezetője beszorult a járművébe, őt a műszaki mentést végző makói hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat, félpályán lezárták az utat.


Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset miatt félpályás útzárra számíthatnak a Kossuth Lajos sugárúton

ÚtON: Baleset miatt félpályás útzárra számíthatnak a Kossuth Lajos sugárúton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom