Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

ÚtON: Vészfékezett a busz, mentőt hívtak egy idős hölgyhöz

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
07.45 - A Tisza Lajos körúton, az Anna kút után egy autós miatt vészfékezett a 20-as busz. Szemtanúk szerint egy idős hölgy elesett, hozzá mentőt és rendőrt hívtak.
 
Fotó: Török János
Fotó: Török János

Reggeli helyzetjelentés: Jól lehet közlekedni a külső részeken, sugárutakon, hidakon . A nagykörúton a Mars tér környékén még folynak a munkálatok itt érvényes a behajtani tilos jelzés. A Tisza Lajos körúton is dolgoznak még, valamint a környező utcák java részében változott a forgalmi rend. A Széchenyi téren is több helyen felmarták az útfelületet, ezért itt is forgalmi rend változás van, illetve parkolási tilalom a posta felőli részen. A Zrínyi utca átmenetileg zsákutca lett, a Szillérin is folyik a körforgalom építése. A belvárosi rész egyébként katasztrófa, már most dugó dugó hátán és ez egész nap így is lesz - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Parkolási tilalom a bíróság előtt, figyeljenek az egyirányúsított mellékutcákra!

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom