Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

ÚtON: villamos és autó ütközött a Kálvária sugárúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
Délutáni helyzetjelentés: A belvárosban csak lépésben lehet közlekedni. A Tisza Lajos, Oskola, Somogyi, Zrínyi utca, a Hősök kapuja környéke teljesen be van dugulva. A Nagykörúton is sokan közlekednek, a lámpák előtt sorok vannak. A hidakon folyamatos a haladás, a sugárutakon viszonylag jól lehet közlekedni.

8.10 - A Kálvária sugárúton, az öntöde előtt egy villamos és egy személyautó ütközött.

Reggeli helyzetjelentés: A Szilléri sugárúton két lezárás is nehezíti a közlekedők dolgát, de a Tisza Lajos körút elején és végén is számítani kell lezárásokra. A Dugonics utcában, a Retek utcában, a Szentháromságon és a Csongrádi sugárút elején is egy-egy sávra szűkül a közlekedés. A Londoni körúton változatlan a helyzet. A hidakon mindkét irányba jól lehet haladni, a rakpart lezárása miatt azonban a belváros már kezd bedugulni, ahogyan a Kossuth Lajos sugárúton is elég sűrű a forgalom. - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Motoros és személyautó ütközött Újszegeden - fotók

ÚtON: Motoros és személyautó ütközött Újszegeden - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom