A polgármesterrel beszélgetett a Korona dísztermében

2019.10.09. 21:42

Makó vendége volt Keresztes Ildikó

Legutóbb tavaly, Szentpéteri Csilla jótékonysági koncertjének vendégeként láthatta a makói közönség Keresztes Ildikót. Most azt is elmesélte, hogyan lett énekesnő.

Szabó Imre

- Teljesen átlagos polgári családból származom, ahol egyetlen rokon kivételével senki sem volt művész, de mindenkiben volt valamihez egy kis tehetség. Ezek aztán, úgy tűnik, bennem adódtak össze – mondta többek között szerda esti makói beszélgetésén a marosvásárhelyi születésű előadóművész, énekesnő, Keresztes Ildikó, akit a színpadon állva egyébként már többször láthatott-hallhatott a város közönsége. Legutóbb tavaly, Szentpéteri Csilla jótékonysági koncertjének vendégeként.

Keresztes Ildikó elmesélte, hogyan lett énekesnő. Fotó: Szabó Imre

A Korona dísztermében a város polgármestere, Farkas Éva Erzsébet faggatta. Gyermekkoráról kiderült: balettozott, tornázott, utóbbi téren a válogatottságig vitte, és akkoriban úgy gondolta, ezen a téren fogja valamire vinni. Utólag, felnőtt fejjel azt mondja, egy idő után valószínűleg megérezte, hogy pusztán a mozgás kevés ahhoz, hogy kifejezze önmagát és meg kellett szólalnia valamiképp.

Fotó: Szabó Imre

Akkoriban viszont az éneklés volt az utolsó, amire gondolt. A hangja már egészen fiatalon is olyan karcos volt, mint ma, és ez éles ellentétben állt azzal, hogy vékony, törékeny és alacsony. Ugyanakkor biztos abban, hogy a sportnak köszönheti azt a fegyelmezettséget, céltudatosságot, aminek a révén elérte énekesnőként és színésznőként mindazt, amire büszke lehet.

Fotó: Szabó Imre

Keresztes Ildikóról azt is megtudhatta a szép számú érdeklődő, hogy azért miközben erős nőnek, karakteres előadóművésznek látja a külvilág, közben tud nagyon érzékeny is lenni.

Sokan kíváncsiak voltak az énekesnőre. Fotó: Szabó Imre

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!