Szentes

2021.12.21. 16:51

A kórház és a mentősök is kaptak ajándékot

Évek óta tartó hagyomány, hogy karácsony tájékán az önkormányzat ajándékcsomagokkal segíti a Dr. Bugyi István Kórház valamelyik osztályát.

Önkormányzati ajándék a kórházi osztályoknak és mentõknek. Fotó: Majzik Attila

Idén, hálából a járványügyi helyzetben tett erőfeszítéseikért a mentősöket is megajándékozták, a jótékonysági akcióhoz pedig a gasztropiac szervezői is csatlakoztak. 

– Idén sem szerettük volna kihagyni azokat a szervezeteket, akik egész évben segítettek nekünk, hogy az egészségügyi biztonságunk a lehető legjobb kezekben legyen. Egy kis karácsonyi ajándékot hoztunk a kórházunk osztályaira, hogy a mindennapok kicsit könnyebben telhessenek. Idén a neurológiai osztály és a pszichiátriai és rehabilitációs osztály számára szereztük be azokat az eszközöket, amikre szükségük volt. Nem óriási dolgok ezek, de egy picit örömet szeretnénk varázsolni és egyáltalán a hálánkat, a köszönetünket ki tudjuk nyilvánítani – fogalmazott Szabó Zoltán, a város polgármestere. Mint a városvezető kiemelte, a kórházi dolgozók és a mentősök mindig sokat dolgoznak a lakosságért, de most, a járványügyi időszakban lényegesebben többet. 

Önkormányzati ajándék a kórházi osztályoknak és mentõknek. Fotó: Majzik Attila

Ezen az eseményen adta át a mentősöknek a Szentesi Gasztro- és Kézművespiac ajándékait a piac egyik szervezője, Kovács Sándor. Mint elmondta, az ajándékcsomagba majdnem minden árusuk pakolt valamit, az élelmiszerektől kezdve a kézművestermékeken át vásárlási utalványokig. 

Az ajándékokat dr. Abebéné Bagi Márta ápolási igazgató, valamint dr. Adorján Andor főorvos és dr. Berente László főorvos, a két osztály vezetői, illetve Kovács Éva mentőtiszt, a szentesi mentőállomás vezetője vették át és köszönték meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!