Szegedi hírek

2021.12.11. 16:18

A Szeretet csomagjai készültek a piacon

A Szeretet csomagjait készítette el szombat délelőtt a Mars téri piac nagycsarnokában a Szeged Első Lions Club, mely évek óta támogat rászoruló családokat az adventi időszakban.

Kiss Anna

Forrás: Frank Yvette

 Idén is ötven családon segítenek, akiket az SZTE Védőnői Szolgálat munkatársai választottak ki. Bella Zsolt, a Szeged Első Lions Club soros elnöke elmondta, a karácsonyt megelőző hetekben az ember kicsit körülnéz nemcsak a saját háza táján, hanem a környezetében, a városban is, és ekkor látja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akiknek a karácsony is a küzdelemről szól. 

Hangsúlyozta, éppen ezért kutatják fel évek óta a leginkább rászoruló családokat, akiknek hiánya van olyan dolgokból, ami pótolható. 

Ilyen a tisztítószer és a tartós élelmiszer, de ezek mellett édesség és déli gyümölcs is került a csomagba. Megjegyezte, mindezt a Club tagjai és külsős adományozók felajánlásaiból sikerült beszerezniük. A szombaton összeállított csomagokat a napokban személyesen viszik majd házhoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!