Szegedi hírek

2021.12.13. 19:58

Kompenzálni szeretné a szegedi nyugdíjasokat Mészáros Lőrinc

Levélben fordultak Mészáros Lőrinchez a szegedi nyugdíjasok, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

delmagyar.hu

Forrás: Havran Zoltán/Illusztráció

A Mészáros Csoport Kommunikációs Igazgatósága hangsúlyozta, hogy Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, 

akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.

 

Mint ismert, a Mészáros Csoport és a Tulajdonos karitatív tevékenysége is a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi-, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!