Kőbányánál gázolt embert a vonat

2022.01.16. 11:41

Halálos vonatbaleset miatt Monor volt a végállomása a szegedi IC-nek vasárnap délelőtt

Halálra gázolt egy embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra tartó sebesvonat Kőbányán, a Kőér utcai vasúti átjárónál - közölte a Mávinform az MTI-vel.

MTI

Illusztráció: Török János Délmagyarország - DM

Fotó: Török János

Befejezték a helyszínelést a Kőér utcai vasúti átjárónál, mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között. A menetrend fokozatosan áll helyre a délutáni órákban, késésekre és rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra továbbra is számítani kell. Az InterCity-k és a sebesvonatok már nem állnak meg Kőbánya alsón. – írja a MÁV közleményében.

 

Korábban írtuk:

A helyszínelés ideje alatt - várhatóan délig - a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, ezért a ceglédi vonalon 20-40 perccel megnőhet a menetidő.

 

A késések csökkentése érdekében a monori S50-es és a lajosmizsei/dabasi S21-es vonatok a Nyugati pályaudvar helyett csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak vissza.

Az InterCity-k Kőbánya alsón is megállnak.

   A Szegedről Budapestre tartó Kodály IC csak Monorig közlekedik, utasai a következő nyíregyházi sebesvonattal utazhatnak tovább a főváros felé.

   A Nyugati pályaudvarról 11.53-kor Szegedre induló Kodály IC csak Monortól közlekedik.

Zugló megállóhelyen a vonatok mindkét irányban az A vágányon, Kőbánya alsón mindkét irányban a B vágányon állnak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!