Kübekháza

2022.01.24. 14:00

Vigyáznak a gyerekekre

F.J.

Egyedi táblákat helyeznek ki a település főterére, amelyek gyermekeink biztonságára figyelmeztetnek. Az Európai Szociális Alapból nyert 300 millió forint támogatást a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat a „Megyei identitás erősítése” című pályázat keretében, amelynek célja a megye településein a közösségteremtő kezdeményezések, cselekvőképesség fejlesztése, a közösségi, térségi identitás erősítése. A program első körében „Itt közlekedem, vigyázz rám!” címmel rajzpályázatot hirdettek az általános iskolák felső tagozatos gyermekei részére, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság részvételével. 

A pályázat keretében a nyertes rajzot táblákra nyomtatták, amelyekből két táblát a múlt héten Polner Eörs, a megyei közgyűlés alelnöke adott át Molnár Róbert polgármesternek. 

– A kedves gyermekrajzzal illusztrált, a megfontolt közlekedésre figyelmeztető táblát hamarosan a pályázatban megjelölt helyére állítjuk, amely mindenkit a megfontolt közlekedésre és a sebességhatár betartására figyelmeztet – mondta el Kübekháza polgármestere. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!