Busa Gabriellának hiányzott a verseny

2022.01.04. 08:49

Visszatért az Exatlonba a szegedi rendőrnyomozó

Ismét elindult az Exatlon Hungary: a TV2 sportreality műsorában ezúttal a korábbi évad legjobbjai csapnak össze. A Bajnokok csapatában pedig egy szegedi versenyzőnek is szurkolhatunk, Busa Gabriella, a 2020-as év női győztese újra belevágott a kemény megmérettetésbe.

T. K.

Busa Gabriella újra Exatlon-versenyző lett. Fotó: TV2

Elindult ismét az Exatlon Hungary: a hétfő este rajtolt All Star – A végjáték évadban a korábbi évek versenyzőiből állították össze a két, egymás ellen küzdő csapatot. Az eddigi legkeményebb harcban ismét szurkolhatunk egy szegedi já­­tékosnak: Busa Gabriella, a második évad női győztese a Bajnokok csapatát erősíti. A sándorfalvi származású szegedi rendőrnyomozó, aki háromszoros kick-box-világbajnok, 2019-ben hagyta abba a versenyzést. Mint mesélte, emiatt hatalmas űrt érzett az életében, így pont jól jött számára annak idején az év végi felkérés a műsorba, hiszen ennek köszönhetően ismét átélhette a sportmérkőzések izgalmát. A 2020-as évet már Dominikán kezdte, benne volt a kezdő csapatban. Mivel szerencsésen végigmenetelt a teljes játékon, végül öt hónapot töltött a festői szépségű szigeten, és győzelemmel térhetett haza. 

 

Busa Gabriellát most ismét meghívták a műsorba, így az új évet megint Dominikán köszöntötte, tegnap este pedig elindult a műsor, így újra napról napra nyomon követhetjük, hogyan teljesít – ezúttal már a legjobbak mezőnyében. Mint mesélte, annak idején volt jó pár ki-ki meccse a lányokkal, reméli, hogy ebben az évadban is hasonló izgalmak elé állítja a játék. Leginkább magának szeretne bizonyítani, és bízik benne, hogy minél tovább bent marad a versenyben. 

Lelkileg valószínűleg nagy segítséget je­lent majd számára, hogy ismét Kempf Zozóval került egy csapatba, akivel a korábbi évadban szoros barátságba került. Ezért reméli, hogy a korábbi évadhoz hasonlóan ismét egymás támaszai lesznek. Csapattársai még a szintén kick-box-világbajnok Rákóczi Renáta, az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik, az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós, a strandröplabdás Szabó Dorka, a fitneszvilágbajnok Kocsis Alexandra, a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!