Megindult a gyűjtés

2022.02.26. 13:22

A Koszta József Múzeumon keresztül is adományozhat az ukrajnai menekülteknek

A felajánlásokat a Polgármesteri Hivatal szervezésében folyamatosan juttatják majd el a kárpátaljai és ukrajnai menekülteknek.

delmagyar.hu

20210630 Szentes, Koszta József Múzeum Sajtótájékoztató: Jórészt államilag finanszírozott, közép- és felsőfokú képzéseket indít várhatóan október elejétől a szentesi Koszta József Múzeum a Színház és Film Intézettel együttműködésben helyi, illetve dél-alföldi hallgatóknak. Augusztus közepére körvonalazódnak a képzések, októberben pedig a tervek szerint elindulhat az oktatás. Fotó: Kovács Erika KE Délmagyarország

Fotó: Kovács Erika

Szabó Zoltán Ferenc Úrral, Szentes város Polgármesterével egyeztetve jelezni kívánjuk, hogy mától minden nap - hétfőn is! - 10:00 és 17:00 között a Múzeum Vármegyeházi épületének pénztáránál a kollégáink adományokat várnak. – írja a Koszta József Múzeum közleményében.

A felajánlásokat a Polgármesteri Hivatal szervezésében folyamatosan juttatják majd el a kárpátaljai és ukrajnai menekülteknek.

A nehéz helyzetbe került családok részére elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt várunk, de természetesen minden felajánlás hasznos és értékes, szívesen fogadják a rászorulók.

A múzeumi pénztár telefonszáma: 06 70 228 8565

Email: [email protected]

Az adományokat folyamatosan várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!