Lezárt akta

2022.02.15. 11:26

Elrendelték az alkatrésztolvaj letartóztatását

A kisteleki rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a moldáv férfival szemben, aki betört egy telephelyre, ahonnan John Deere antennákat vitt el.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség ügyeletére 2021. május 28-án kora délután érkezett bejelentés, hogy a Szegedhez közeli telephelyre ismeretlenek bementek és onnan több traktoralkatrészeket tulajdonítottak el, több millió forint értékben.

Fotó: police.hu

A több hónapos felderítői munka eredményeként azonosították a külföldi férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt az érvényben lévő körözés alapján 2021. november 27-én fogták el az Ártánd közúti határátkelőhelyen.

 

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, akinek letartóztatását a Szegedi Járásbíróság elrendelte. A nyomozás iratait a Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!