Vezető hírek

2022.02.25. 10:26

Erőszakra bilincs a válasz

A szentesi rendőrök elfogtak egy helyi férfit, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves férfi 2022. február 19-én Szentesen megjelent a sértettnél, akivel korábban fakivágási munkálatok elvégzésében állapodott meg, azonban ezért előleleget kért. A megbízó tartva a csalástól a munkadíjat utólag akarta kifizetni, azonban ezt az ajánlatot a feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni. 

 

A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, a sértettet egy fa karóval fenyegette, majd az autójával távozás előtt el is ütötte. Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy 2021. augusztusában egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

 

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt indult eljárás.

 

A kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Csapó Balázs 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!