A hét ingatlana

2022.02.20. 14:30

Fekete és arany: hangulatok egy újszegedi luxus otthonból - Galéria

A tavaly frissen átadott otthon párját ritkítja a megyében. A fekete és sötétszürke szín ellenpárjaként a leheletnyi arany igazán mutatósnak tűnik. És persze az extrák sem maradtak le a 139,5 milliós vételárért!

delmagyar.hu

“LUXUS, KÉNYELEM, ELEGANCIA Újszegeden kínálom megvásárlásra ezt a minden részletében átgondolt és felsőfokon kivitelezett családi házat. A csendes, kertvárosi környezet, a közeli sétány és a szabadidőközpont, mind az Ön kényelmét szolgálja. A teljes infrastruktúrával rendelkező ház, aszfaltozott úton, könnyen megközelíthető, 2021-ben került átadásra. Az alsó szinten tágas nappali+étkező+konyha, egy hálószoba és fürdőszoba található. Az emeleten 3 külön bejáratú szoba van, két szoba közös erkéllyel rendelkezik. Az emeleti szinten még gardrób, fürdőszoba és háztartási helyiség is található.

 

A ház teljesen berendezett, gépesített, az ár tartalmazza a bútorokat és a csúcs minőségű konyhai és fürdőszobai gépeket. berendezési tárgyakat . Továbbá napelem előkészítés, elektromos redőny, klíma is a kényelmet biztosítja. Az épület előtti bejáró térburkolattal van kirakva, az utcáról közvetlenül be tudunk állni a garázsba. Az udvar füvesített, öntözőrendszerrel és magas technológiai vízgépészettel kiépítve. A tágas fedett teraszon egy 5 személyes, skandináv szigetelésű jacuzzi, biztosítja az otthoni teljes kikapcsolódás lehetőségét.[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!