Szegedi hírek

2022.02.16. 10:54

Hátba szúrta ismerősét a férfi, aki vasárnap vert fejbe egy másik embert

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki 5 nap alatt két sértettet is bántalmazva követett el bűncselekményt.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított előbb múlt hét kedden ittas állapotban egy szegedi lakásban szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit egy konyhakéssel hátba szúrt, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva. 

 

Ezt követően vasárnap hajnalban egy szegedi sörözőben szintén ittas állapotban keveredett szóváltásba egy harmadik férfival, akit földre rántva bántalmazott, súlyos fejsérüléseket okozva neki.

 

 

A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, tekintettel arra, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, visszaeső és

még több eljárás is van vele szemben folyamatban.

 

 

Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén helyt adott és elrendelte a letartóztatást. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és a védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!