Nézze és hallgassa meg nálunk, hogyan énekelt

2022.02.08. 17:30

Nagyon izgult az első élő műsor előtt Palya Bea, de csak dicséretet kapott – Videó

Sikerrel vette a Sztárban Sztár első élő műsorát Palya Bea. A makói születésű énekesnő LP legnagyobb slágerével állt színpadra, és bár nagyon izgult előtte, a zsűritől szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott.

T. K.

Palya Bea az első adásban LP bőrébe bújt. Fotó: TV2

Vasárnap este elindult a Sztárban Sztár 8. évada. A TV2 nagysikerű zenés show-műsorában ismert emberek bújnak ismert előadók bőrébe, hogy elmaszkírozva adják elő dalaikat. Idén egy Csongrád-Csanád megyei származású versenyzőnek is szurkolhatunk: a makói születésű Palya Bea is küzd a legsokoldalúbb előadóművész címért. 

 

A Prima és kétszeres Artisjus-díjas népdalénekesnek a bemutatkozó műsorban LP nagy slágerét, a Lost on you-t kellett előadnia. Bemutatkozó kisfilmjében elárulta: nagyon izgult és félt, hogy elég jó lesz-e. A zsűri azonban szinte csak pozitív kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatosan. Makranczi Zalán szerint hangilag tökéletes volt a produkció­ja, Papp Szabi azonban annyit megjegyzett: a refrén „cheres” hangzásvilágú az eredeti dal­ban, amit Bea nem tudott hoz­ni. Hozzátette azonban, hogy a szerepet teljesen átélte, ezzel pedig ellensúlyozta ezt a kis hiányosságot. Kökény Attila annyit fűzött hozzá az előadáshoz, hogy a műfajtól az összes versenyző közül Palya Bea áll a legtávolabb, így jár neki a gratuláció, hogy ennek ellenére ilyen profin dolgozik. 

 

 

Pontszámokban kifejezve ugyanakkor már nem volt ilyen meggyőző a zsűri véleménye: 36 pontot adtak Beának, amellyel holtversenyben az utolsó előtti helyen zárta a versenynapot. A nézői szavazatokkal kiegészített sorrendben is az utolsó három között állt a színpadon Zámbó Krisztiánnal és Galambos Dorinával, azonban ő lett a biztos továbbjutó, és végül Galambos Dorina búcsúzott a show-tól. Palya Bea most vasárnap Rihanna bőrébe bújik majd, a feladatnak láthatóan örült a sorsolás végén. 

 

Fotó: Tv2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!