Húsvéti milliók

2022.03.09. 10:00

Játsszon velünk, egymillió forintot nyer egy szerencsés Csongrád-Csanád megyei játékos

Még nem késő elkezdeni a játékot, hiszen április elejéig tart a műveltségi kvízünk, melynek heti nyereménye öt héten keresztül százezer forint és a fődíja nettó egymillió forint. Ezeket az összegeket valaki Csongrád-Csanád megyében is zsebre fogja rakni.

Szerkesztőségünk egy tudásalapú játékot indított a hírportálunkon, ahol a játék végén nettó egymillió forint pénznyeremény talál gazdára Csongrád-Csanád megyében.

Ha szeretné próbára tenni tudását, minden nap egy Húsvéti Milliók feliratú matricával megjelölve találja a nyerő cikket a delmagyar.hu címlapján. Nincs más dolga, mint helyesen megválaszolni a cikkben található három kérdést! Ha aznap jól válaszolt, egy pontot kap, mellyel máris esélye van megnyerni a heti megyei nyereményt, a nettó százezer forintot. A heti nyertesek listáját a nyeremenyjatek.delmagyar.hu oldalon tesszük közzé minden héten kedden.

Ha most regisztrál, és minden nap válaszol a kvízkérdésekre, még esélye van a fődíjra is. Játsszon velünk márciusban és április elején minél több napon keresztül, hogy biztosan bekerüljön azok közé, akik megnyerhetik az egymilliós főnyereményt Csongrád-Csanád megyében!  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!