Vezető hírek

2022.03.29. 12:02

Tinédzserek rongálták meg a csongrádi iskola falát

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást három fiatallal szemben, akik graffitivel rongálták meg az egyik helyi iskola falait.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint egy 14 és fiú és két 15 éves társa 2021. november 15. és november 19. között egy csongrádi általános iskola falára mintegy másfél méteres graffitit rajzoltak. Az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a 14 éves elkövető további 6 épületet firkált és rajzolt össze festékszóróval, amivel csaknem 500 ezer forintos kárt okozott.

Fotó police.hu

Az egyenruhások a tinédzsereket előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A fiatalok tettüket elismerték, ellenük rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!