Vezető hírek

2022.03.20. 16:00

Zenésztábort is tart a CityRocks csapata

Munkatársunktól

Idén is rendeznek majd több száz fős, rockflashmobot, ennek időpontját és helyszínét hamarosan bejelentik. Archív Fotó: Török János

Fotó: Torok Janos

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a Szegedről indult CityRocks a Dunújvárosi Stadionban augusztus 6-án. Az egyedi színpadrendszeren több mint száz rockzenész mellett taiko dobosok és fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével. 

 

– A nagyzenekari koncert szinte egyedülálló Magyarországon, hiszen 120-140 énekes és hangszeres vesz részt benne. Egy többszintes színpadrendszert építünk, emellett LED-falakra is kivetítjük majd a koncertet – mondta Révész Zsolt, a CityRocks kreatív vezetője. 

 

Idén újdonsággal is készül a csapat, ugyanis háromnapos zenésztábort is hirdettek a koncerthez kapcsolódóan augusztus 5. és 7. között. Pénteken a Szalki-szigeten több zenekarnak, jam sessionnek adnak helyet, szombaton a Dunaújvárosi Stadionban a CityRocks nagyzenekar ad kétórás koncertet, vasárnap pedig 40-50 zenész részvételével egy rockkamion járja Dunaújváros utcáit. 

 

– A tavalyi sikeres együttműködés eredményeképpen már szinte hazajövünk a Szalki-szigetre és Dunaújvárosba. Nagyon reméljük, hogy a táborunkkal is egy zenei energiabombát robbantunk majd a megyeszékhelyen – mondta Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője. 

 

A táborba április 1-jétől lehet majd jelentkezni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!