Ingatlanbazár

2022.04.10. 14:00

A hét ingatlana: amikor a jólét és ízlés találkozik: egy 320 milliós újszegedi otthon! (Galéria)

A Kikindai utcában kínált, ragyogó luxus otthon tulajdonosai nem estek túlzásokba. Sem a túlcicomás cirádák, sem a sokszor sterilnek ható minimál irányzat hóbortja nem vette el az építtetők józan ítélőképességét. Az ingatlan azonban most új családját keresi…

delmagyar.hu

“Újszegeden, a Tiszához és a töltéshez közel helyezkedik el ez az 1364 m2-es telken fekvő, 300 m2 alapterületű 3 szintes, 2 nappalis és 4 hálószobás, luxus igényeket kielégítő, átgondolt, a legmagasabb minőségben megépített, medencés exkluzív családi ház. A ház elosztása minden igényt kielégítő, megtalálható benne mindaz, ami a luxust, kényelmet, szabadidő eltöltését maximálisan szolgálja. A földszinten helyezkedik el az tágas, nagyon világos, amerikai nappali, konyha és étkező. [...] A földszinten van még egy dolgozó vagy vendégszoba, mellette tusolós fürdőszobával. Az alagsorban konditerem, infra ill. finnszauna, tusoló, borospince található. Az első emeleten két hálószoba, saját gardrobokkal, elegáns fürdőszoba, külön wc kapott helyet. A legfelső szinten egy önálló lakrészt alakítottak ki, saját nappalival, fürdőszobával és hálóval és 20 m2-es terasszal. [...]”


 


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!