Szegedi hírek

2022.04.12. 21:03

A szegediek szerint Vukmir még a felmondási idejét tölti

A Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia szerint korábbi vezetőedzője, Dragan Vukmir még a felmondási idejét tölti a labdarúgóklubnál, a DVTK szerint azonban a szakember érvényes munkaszerződéssel rendelkezik náluk.

MTI

Archív fotó: Karnok Csaba

Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja - olvasható a klub keddi közleményében. Hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett.
 

A feljutást jelentő, második helyen álló Diósgyőr múlt pénteken menesztette Kondás Elemért, majd a helyére Vukmirt nevezte ki, aki hétvégén már le is ült a miskolciak kispadjára. Új csapatánál gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a vendég Tiszakécske ellen.
 

Vukmir korábban azonnali hatállyal felbontotta előző klubjával kötött szerződését. A szakember jelenleg érvényes munkaszerződéssel rendelkezik a DVTK-val, minden szükséges hivatalos irat a rendelkezésére állt, hogy a Tiszakécskei LC elleni mérkőzésen irányíthassa a DVTK labdarúgóit, azaz jogszerűen ült vezetőedzőként a diósgyőri kispadon - áll a piros-fehér klub állásfoglalásában.
 

Érdekesség, hogy az élvonalba jutásért zajló küzdelemben éppen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a legnagyobb kihívója a DVTK-nak, ugyanis előbbi mindössze hárompontos hátránnyal harmadik a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!