Választás 2022

2022.04.03. 21:20

Lázár János: Vásárhelyen lezárult egy korszak, új kezdődik - Videó

Győztünk! - jelentette be a vasárnap éjszakai sajtótájékoztatóján Lázár János, a 4-es számú választókerület régi-új képviselője, aki a térség mind a 19 településén megnyerte az országgyűlési képviselői választást.

delmagyar.hu

- Óriási túlerővel szemben kellett helytállnunk, nemtelen eszközök bevetése mellett, ellenszélben kellett bebizonyítani, hogy méltóak vagyunk a bizalomra – mondta Lázár János. Arról is beszélt, hogy Hódmezővásárhelyen április 3-val lezárult egy korszak és új kezdődik.

- A polgárháborúnak ma este vége lett, megnyertük! Arra kérek mindenkit, azokat is, akik ránk szavaztak, azokat is, akik nem, fogjon kezet minden vásárhelyi mindenkivel. Együtt erősebbek leszünk. Ne egymás ellen, hanem egymásért küzdjünk – kérte a képviselő. Hangsúlyozta, bebizonyosodott, hogy negatív kampánnyal, gyűlölettel, lejáratással nem lehet eredményt elérni, választást csak munkával lehet nyerni. Azt kérte a rá szavazóktól, hogy senki ne bántsa az ellenfele családját, támogatóit.
 

- Mutassuk meg az ellenfélnek, hogy mi sokkal különbek vagyunk, mint ők, mert mi valóban a békét hirdetjük. Ehhez kérem mindenki támogatását és szövetségét - kérte.

Újságírói kérdésre azt is mondta, Márki-Zay Péter is hódmezővásárhelyi, előbb-utóbb megbocsátják a hibáit és együtt fognak működni. Egy másik kérdésre, hogy visszatér-e az országos politikába, a kormányzatba, azt mondta, „Ma este visszatértem!”


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!