Csongrád-Csanád megye

2022.04.26. 12:55

Magára maradt fiú hazajutásában segítettek

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei segítették egy magára maradt fiú hazajutását Romániába.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség ügyeletére 2022. április 25-én délelőtt érkezett bejelentés egy férfitől, hogy az M5-ös autópályán a Csengelei pihenőben egy fiatal fiú segítséget kért tőle, mert őt ott felejtették és meg van ijedve, a telefonja és az iratai sincsenek nála. Az egyenruhások a helyszínre sietve meghallgatták a 14 éves román állampolgárságú gyermeket, aki elmesélte, hogy egy turistabusszal tartottak haza egy olaszországi versenyről Romániába, és azért álltak meg, hogy egy kicsit felfrissüljenek. A fiatal ekkor elment mosdóba és mire kijött egyedül találta magát a pihenőhelyen, az autóbusz nélküle indult el.

Fotó: police.hu

A járőrök azonnal felvették a kapcsolatot a Kiszombor Magyar-Román Közös Kapcsolattartási Szolgálati Hellyel akikkel együttműködve sikerült értesíteni az autóbusz társaságot. A kisfiút a rendőrök elvitték a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyre, ahol a Romániából visszafordult busz és a gyermek édesanyja várta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!