Hónapok óta várja, hogy ismét legyen közvilágítás a háza előtt

2022.04.04. 14:00

Olvasónk esete a közvilágítással

Hónapok óta vár olvasónk arra, hogy a házuk előtt ismét legyen közvilágítás. Utánajártunk, és kiderült, a szolgáltató megoldaná az ügyet, de várnia kell egy engedélyre a várostól.

Munkatársunktól

Illusztráció: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Tavaly év vége óta nincs közvilágítás a házunk előtt, ezúton továbbítom a Délmagyarországnak a hiba bejelentését. Mint az a csatolt levélben olvasható, január 18-án jeleztem a szolgáltatónak először, majd február 1-jén másodszor – írta e-mailben olvasónk. 
 

Válasz már az első bejelentésre érkezett, az gyakorlatilag automatikus volt, és azt írta, hogy a szolgáltató vette a jelzést. – Ön az alábbi közvilágítási hiba bejelentést tette weboldalunkon: Hiba pontos helye: Szeged, Csongrádi sugár­út 6. szám. Az észlelt hiba kiterjedése és jellege: egyedi lámpahely. Köszönjük bejelentését, a hiba elhárításáig szíves türelmét kérjük – írta az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. 
 

A következő napon egy megerősítő levél is érkezett – Tájékoztatjuk, hogy bejelentését rögzítettük – írták türelmet kérve. Olvasónk hozzátette, sokszor telefonált, de csak március 7-én sikerült elérnie valakit. Akkor azt mondták neki, hogy 8 napon belül intézkednek. 
Szerkesztőségünk a panasszal megkereste a szolgáltatót, miért nem halad az ügy. 
Konkrét esetről csak ügyfeleink hozzájárulásával adunk információt harmadik fél, így a sajtó számára is. Jelen esetben ezt megkaptuk – írta lapunknak az MVM Ügyfél-kommunikációs Osztálya. 
 

A levélből kiderült, tavaly decemberben az ónos eső miatt egy vastag faág olyan erővel zuhant az átfeszített lámpára, hogy kiszakította a tartósodronyt. Az épület fala olyan mértékben sérült, hogy oda nem lehetett visszaszerelni. 
 

Az átfeszítést csak egy másik épületen lehet megoldani, az MVM Démász Áramhálózati Kft. jelenleg az önkormányzat engedélyére vár – írta lapunknak a szolgáltató. 
 

Egy faág olyan erővel zuhant az átfeszített lámpára, hogy kiszakadt a tartósodrony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!