Ingatlanbazár

2022.06.19. 07:00

Egy polgári lakóház, két ígéretes lakás. Na de 27 millióért? - Fotók

A Csongrádon kínált ingatlanba azonnal belehabarodtunk. A klasszikus, L-alakú épület, a nagy méretű ablakok és a parketta is mind-mind ígéretes “alapanyagnak” tűnnek. Nézzen szét velünk a 196 nm-es, polgári jellegű lakóházban!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Csongrádon eladó egy 196 nm-es két önálló lakással rendelkező 6 szobás polgári jellegű lakóház. A múlt század hangulatát idéző L alakú lakóépület, átmenő forgalomtól mentes utcában található a Tisza-parti sétány mellett, melyhez 494 nm-es saroktelek tartozik. A ház 3,3 m belmagasságú tágas szobáival, napsütötte udvarra néző belső ablakaival, terebélyes-diófás belső udvarával, az ódon pincével és a titokzatos padlással, igazi kuriózum. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan két önálló lakrésze külön bejárattal és mérőkkel rendelkezik, de az udvarról mindkét lakás elérhető, így akár két generáció együttélésére, vagy lakóház mellett vállalkozási célú hasznosításra is kitűnő választás lehet. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!