Szegedi hírek

2022.06.09. 15:49

Szegedről Budapestre tartó vonaton loptak pénztárcát

delmagyar.hu

A kép illusztráció: Frank Yvette

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik az egyik vonaton ellopták egy másik utas pénztárcáját

A feljelentés adatai szerint az elkövetők 2022. március 19-én a 9 óra 45 perckor Budapestre induló vonaton eltulajdonították a feljelentő pénztárcáját, benne irataival és bankkártyájával. A kártyával azt követően Cegléden többször vásároltak is. Biztonsági kamerák felvételt készítettek a felételezett elkövetőkről. 

Az egyik férfi 40-48 év körüli, arca hosszúkás, haja fekete. Fekete keretes szemüveget, világos kabátot, sötét nadrágot és fekete cipőt viselt. Társa szintén 40-45 év körüli. A férfi haja sötét, arca hosszúkás. Az elkövetés idején DRK feliratú piros-fehér baseballsapkát, sötét maszkot és kabátot, valamint sötétkeretes szemüveget viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!