Polgárőrség

2019.09.25. 16:32

Autókat kaptak a Csongrád megyei polgárőrök, mutatjuk fotón, videón

A rendőrségtől kapták a járműveket, korábban szolgálati autók voltak.

Munkatársunktól

Autókat kaptak a polgárõrök a Csongrád megyei Rendõr-fõkapitányságtól. Fotó: Kuklis István

- Örülünk, hogy ilyen segítséget tudunk nyújtani a polgárőrségnek, akik ezt ki is érdemelték – mondta Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány szerdán azon az ünnepségen, amelyen 18 gépkocsit adtak át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek. Csongrád megye rendőrfőkapitánya azt is elmondta, hogy stratégiai partnerként tekint a polgárőrségre, és számít a munkájukra.

- A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse, ennek szellemében történt az adományozás – fogalmazott Dakos József. A szolgálatellátáshoz elengedhetetlen munkaeszközök átvételekor Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke köszönetét fejezte ki a rendőrség támogatásáért, és hangsúlyozta ennek kiemelkedő jelentőségét.

Az autók, amiket most kapott a polgárőrség, korábban rendőrségi szolgálati járművek voltak. A jelenleg is jó műszaki állapotban lévő Seat Cordoba és Opel Astra típusú autók ezentúl a polgárőrök szolgálati feladatainak végrehajtását segítik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!