Indul a regionális forduló!

2019.10.29. 21:15

Eldőlt, kik a legszebb megyei Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulója: a zsűri úgy döntött, Tápai Dóra, Tarkó Petra és Szabó Kinga jutott be a regionális fordulóba. A közönségszavazást Molnár Klaudia nyerte, ő negyedikként csatlakozhat a továbbjutók csapatához.

Munkatársunktól

Tápai Dóra, Tarkó Petra, Szabó Kinga, Molnár Klaudia.

 

A zsűri

Maróti Nóra többszörös fittanyuka-győztes, sportmodell, nem mellesleg háromgyermekes édesanya. Az ország tavaly a Survivor című reality műsorból ismerhette meg, ahol bebizonyította, hogy nem csak testépítésben, de spártai körülmények között kitartásban is tud jeleskedni.Varga József Dömötör-díjas táncművész, Nívó díjas táncpedagógus, a Varga Balett alapítója. Makón, Hódmezővásárhelyen és Szegeden összesen mintegy 300 gyereknek tanítják meg iskoláiban a balett alapjait.Pósa Árpád, a Délmagyarország főszerkesztője. Mivel lapunk szervezte a Tündérszépek Csongrád megyei fordulóját, természetesen örömmel vállalt szerepet abban, hogy kiválassza a jelentkezők közül a legszebbeket.

Lezárult a Tündérszépek országos szépségverseny első szakasza: minden megyében a helyi zsűri kiválasztotta azt a három hölgyet, akiket a legméltóbbnak találnak a regionális fordulóba jutásra. Csongrád megyében Maróti Nóra, Pósa Árpád és Varga József döntött arról, kik a legszebbek a jelentkezők közül.

Összesen 33-an töltötték ki az online jelentkezési lapot megyénkből, de végül csak 22 hölgyből lett versenyző. A feltétel ugyanis az volt, hogy mindenkiről készüljön portfólió – többen azonban többszöri megkeresésünk ellenére sem vették fel velünk ez ügyben a kapcsolatot. Hogy mitől ijedtek meg, nem tudjuk, mert nagyon jó hangulatban teltek a stúdiófotózások, ahol lapunk fotóriporterei mindenkiről megpróbálták a legelőnyösebb képeket elkészíteni. Voltak, akik igazi profi módjára mozogtak a kamera előtt, de olyan is akadt, akinek ez volt élete első fotózása. Hogy milyen képek készültek, azt bárki megnézheti, hiszen azokat feltöltöttük a delmagyar.hu oldalra is. Nem véletlenül, hiszen ezek alapján dönthettek olvasóink arról, kit találnak a legszebbnek.

Az internetes szavazásnak azért volt nagy jelentősége, hiszen a legmagasabb értékeléssel záró versenyző automatikusan csatlakozhatott a zsűri által kiválasztott három továbbjutóhoz. Több hölgy is rendkívül jól mozgósította ismerőseit: négy versenyző is fej-fej mellett haladt folyamatosan az értékelések begyűjtésekor. Végül a 23 éves kisteleki Molnár Klaudia került ki ebből a párharcból győztesen, a második helyezett Balogh Edina mindössze hat tized ponttal maradt le mögötte.

Klaudia tehát már két napja tudhatja, hogy ő az, aki képviselheti megyénket a regionális fordulóban. A másik három továbbjutóról kedd délután hozott döntést három tagú zsűrink. Szinte vita nélkül dőlt el, kiket tartanak a legesélyesebbnek a regionális mezőnyben: a szegedi Tápai Dórát és Szabó Kingát, valamint a domaszéki Tarkó Petrát juttatták tovább. Dóra 16, Petra és Kinga 26 éves.

Tápai Dóra, Tarkó Petra, Szabó Kinga, Molnár Klaudia.

Csütörtöktől tehát ennek a négy hölgynek lehet szurkolni a regionális fordulóban, ahol Bács-Kiskun és Békés megye legszebbjeivel mérkőznek meg. A szavazás ismét elindul, ezúttal a 12 hölgyet lehet értékelni pontszámokkal. Bár arról ismét zsűri dönt majd, ki lesz a régióból az a 3 szépség, aki bejut az országos döntőbe, a közönségszavazást a legmagasabb pontszámmal záró versenyző szintén esélyt kap majd arra, hogy ott legyen a fináléban, ahol megkoronázzák hazánk Tündérszépét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!