Ilyen egy jó bemutatkozás

2019.09.15. 20:38

Futballünnep 8 góllal: a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 5-3-ra legyőzte a Csákvárt

A labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia első alkalommal szerepelt hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban, és a Csákvár ellen remek hangulatban 5-3-ra győzött.

Mádi József

A labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia óriási mérkőzésen 5-3-ra legyőzte a Csákvárt a Szent Gellért fórum első hivatalos tétmérkőzésén. A hazai csapat Germán Tamás triplájával az első félidőben 3-0-ra vezetett, majd a vendégek feljöttek két találatra, ám Kóródi duplája után eldőlt minden – a harmadik vendéggól csak szépségtapasz volt.

A Szeged-Csanád GA szerdán már Tatabányán szerepel 16 órától a Budaörs ellen.

 

Joao Janeiro: – Nem volt ez sem más meccs, mint a többi, csak most a sok helyzetből ötöt berúgtunk. Különleges nap volt ez azoknak, akik régebb óta itt vannak, és örülök, hogy így alakult. A közönség volt a 12. emberünk, fantasztikusak.

 

Visinka Ede: – Megérdemelte a győzelmet a Szeged. A félidőben azt mondtam, megfordíthatjuk, de 3-2-nél több kockázatot vállaltunk, a kulcsmomentum pedig a negyedik bekapott gól volt. Egy szép stadionavatóban voltunk partnerek.

Szeged-Csanád GA-Csákvár 5-3 (3-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 4000 néző. Vezette: Csonka Bence (Garai, Belicza).

Szeged-Csanád GA: Takács J. – Kárász, Tóth G., Deák I., Mohl – Jovanovics (Zvara, 87.), Oláh G. – Germán, Varga Sz. – Kóródi (Bitó, 85.), Gajdos (Andorka, 65.). Vezetőedző: Joao Janeiro.

Csákvár: Markek – Csató I. (Pratsler, 61.), Tányéros, Albert I., Deutsch L. (Kocsis B., 61.) – Tamás N., Mim (Nándori, a szünetben), Mészáros D., Madarász – Daru, Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gólszerző: Germán (23., 26., 11-esből, 30.), Kóródi (76., 80.), ill. Baracskai (58.), Daru (70.), Tamás N. (90.).

Sárga lap: Mohl (36.), Kóródi (44.), Deák I. (73.), Zvara (93.), ill. Madarász (29.), Deutsch L. (38.), Csató (52.), Mészáros (56.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!