Az autók kigyulladtak, a benne ülők nem élték túl

2019.10.28. 06:28

Heten haltak meg Balástyánál: Műszaki hiba okozhatta a balesetet – Fotók

Az egyik személyautóban egy négytagú román állampolgárságú család utazott, a másik jármű utasainak azonosítása még tart.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

17.47 : Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az M5-ös autópályán Balástyánál, ahol korábban a határ felé vezető oldalon halálos baleset miatt volt teljes útlezárás. A sztráda érintett szakasza újra járható.

Fotó: Police.hu

15.41: A rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint műszaki hiba okozhatta a hajnali tragédiát. Hozzátették, hogy az egyik személyautóban egy négytagú román állampolgárságú család utazott, a másik jármű utasainak azonosítása még tart.

08:25: Ahogy arról korábban beszámoltunk egy Budapest felé tartó szerb kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban odaérkező két külföldi személyautóval ütközött az M5-ös autópálya 146-os kilométerszelvényében. A baleset következtében a két autó és a kamion kigyulladt, a bennük utazó hét személy a helyszínen meghalt.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére mindkét irányban teljes szélességében lezárták.

Az államhatár felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, majd a balástyai felhajtónál térhetnek vissza és haladhatnak tovább Röszke felé.

A főváros felé közlekedők az autópályát Balástyánál tudják elhagyni, majd a kisteleki felhajtónál térhetnek vissza és utazhatnak tovább Budapest irányába. a közlekedők. A rendőrök a közlekedők figyelmét és türelmét kérik!

07:14: Legfrissebb információink szerint legalább heten életüket vesztették a tragikus balesetben.

Korábban írtuk

A baleset 2019. október 28-án 2 óra 30 perc körül történt a sztráda 146-os kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint egy Budapest felé tartó kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban odaérkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak. – írja a Police.hu

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. Az utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, majd a balástyai felhajtónál térhetnek vissza és haladhatnak tovább Röszke felé. A rendőrök a közlekedők figyelmét és türelmét kérik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!