Önkormányzati választás 2019

2019.09.29. 10:15

Nemesi: Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam

Erős gazdaságot, versenyképes munkahelyeket és biztos jövőt ígért a szegedieknek Nemesi Pál az Újszegedi Családi Pikniken.

Erős gazdaságot, versenyképes munkahelyeket és biztos jövőt ígért a szegedieknek Nemesi Pál az Újszegedi Családi Pikniken. Az Újszeged és a Marostői Városrész határán fekvő Gulácsi Parkban megrendezett eseményen ingyenes egészségügyi szűrővizgálatokkal, virtuális valóság játszótérrel és Bereczki Zoltán fellépésével várta a szegedieket a polgármesterjelölt, illetve a környező városrészek képviselőjelöltjei: Rózsavölgyi József (Szőreg), Berta Róbert (Újszeged), Német Ferenc (Odessza).

 

“Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam” – kezdte a rendezvény megnyitóján Nemesi, majd így folytatta: “Van egy tervem, és közösen ezt a tervet véghez tudjuk vinni. Ez a terv egy erősebb, büszkébb, boldogabb és gondoskodóbb Szegedről szól. Egy olyan Szegedről, amely erős gazdasággal, erős iparral rendelekezik, ezért versenyképes munkahelyekkel biztosít stabil jelent, és biztos jövőt az itt élőknek.” A független polgármesterjelölt beszédét vastaps fogadta, amelyhez Berta Róbert, egykori Pick Szeged kézilabda-ikon, Újszeged Fidesz-KDNP képviselőjelöltje hozzá tette: maximálisan támogatja Nemesi terveit, köztük kiemelten a harmadik Tisza-hidat, amely minden újszegedi, marostői és szőregi mindennapjait fogja jobbá tenni.

A Nemesi-féle családi piknikek sorozata folytatódik: ma (vasárnap) a Pille utcai játszótéren várják a nagyérdeműt, délben Takács Nikolas fog fellépni, az ingyenes ugrálóvárak, VR játszótér és a Nemesi Kávézó délután 4-ig tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!