Piknik Nemesi Pállal

2019.09.29. 17:02

Újszegeden és Felsővárosban is sokan voltak a Családi Pikniken – fotók

Két családi pikniket is rendeztek a hét végén Szegeden. Mindkét eseménynek Nemesi Pál volt a fővédnöke. A független polgármesterjelölt beszélt egyebek mellett a hajléktankérdésről, és arról is, hogy korszerűsítené a városban az egészségügyi ellátást.

Suki Zoltán

Családi piknik Nemesi Pállal a Pille utcában Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba [email protected]

Szombaton az újszegedi Gulácsi parkban, vasárnap pedig Felsővárosban, a Pille utcai játszótéren rendeztek Családi Pikniket, mindkét helyszínen sokan voltak. Az események fővédnöke Nemesi Pál volt. A független polgármesterjelölt a Gulácsi parkban erős gazdaságot, versenyképes munkahelyeket és biztos jövőt ígért a szegedieknek.

 

– Eljött az idő, hogy visszaadjak abból, amit ettől a fantasztikus várostól kaptam – mondta a rendezvény megnyitóján Nemesi Pál, aki hozzátette, hogy egy erősebb, büszkébb, boldogabb és gondoskodóbb Szegedet szeretne. – Ezt pedig erős gazdasággal, erős iparral és versenyképes munkahelyek megteremtésével lehet elérni – fogalmazott.

Ezen az eseményen ott volt Berta Róbert, egykori Pick Szeged kézilabda-ikon, Újszeged Fidesz-KDNP képviselőjelöltje is, aki elmondta, hogy maximálisan támogatja Nemesi Pál terveit, köztük kiemelten a harmadik Tisza-hidat, ami minden újszegedi, marostői és szőregi mindennapjait tehetné könnyebbé.

 

– Október 13-án polgármester és testület mellett jövőt választunk, a gyermekeinknek, unokáinknak – ezt már a Pille utcában mondta a független polgármesterjelölt vasárnap. Nemesi Pál azt is elmondta, hogy akárhová is megy, rengeteg szegedi szólítja meg és mondja el a véleményét.

– A felsővárosiak többsége magasabb fizetést, nagyobb közbiztonságot és az egészségügyi ellátás korszerűsítését várja az október 13. utáni időszaktól – tette hozzá.

Nemesi Pál szerint rengeteg vendég panaszkodott az elharapódzott hajléktalan-kérdésre, amelyre a város az egyetemmel közösen dolgozna ki egy reintegrációs programot.

Újszegeden Bereczki Zoltán, a Pille utcában pedig Farkasházi Réka és Takács Nikolas adott koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!