Baleset

2019.10.11. 18:25

Halálos baleset Öttömösön, motoros és traktor ütközött – fotók

A motort vezető 26 éves férfi életét vesztette, mögötte ült a barátnője.

delmagyar.hu

Ütközésben összeroncsolódott motorkerékpár Öttömösön 2019. október 11-én. Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor a motorkerékpár egy traktor ütközött össze. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Friss információk a balesetről: úgy tudjuk, a sportmotor – amelyen ketten utaztak – a település felé tartott, amikor egy földútról felhajtott eléjük egy traktor. Bár a motoros vészfékezett, és megpróbálta kikerülni a traktort, már nem tudta elkerülni az ütközést és belecsapódott a traktor oldalába. A motort vezető 26 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, míg a mögötte ülő barátnőjét súlyos állapotban vitték a mentők a szegedi klinikára. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök.

 

Korábban megírtuk: 17.18-kor baleset történt Öttömösön, a Kossuth Lajos utca 7. előtt. A rendőrség torlódásra figyelmeztetett a baleset helyszínén – később kiderültek a szomorú részletek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. Az elsődleges információk alapján egy motorkerékpár eddig ismeretlen okból összeütközött egy traktorral. A baleset során egy ember meghalt, egy pedig megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az utca érintett szakaszán teljes az útlezárás, kerülni a környező utakon lehet. – írja a Police.hu.

Baleset történt 17 óra után a Petőfi sugárúton, a Szivárvány kitérő magasságában, nem sokkal a kereszteződés után. Egy furgon az út közepén állt furcsa szögben, a másik autó, aminek az eleje tört össze, néhány méterrel előrébb állt meg.

Baleset a Petőfi Sándor sugárúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!