Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

A leggazdagabb fiatalok - elkészült a Forbes listája

A Harry Potter-filmek főszereplői mindhárman előkelő helyen szerepelnek a Forbes magazin által kiadott listán, amely a világ leggazdagabb fiataljait rangsorolja.
Előkelő helyen szerepel a Forbes magazin által összeállított leggazdagabb tinédzserek listáján a Harry Potter-filmek három sztárja. Azok közé tartoznak, akiknek a világon a legtöbb zsebpénzük van. A leggazdagabb közülük a 19 éves Daniel Radcliffe, aki a Forbes becslése szerint fiatal kora ellenére 25 millió dolláros (1 dollár 157,6 ft) vagyonnal rendelkezik.

Az első helyet megosztja a Hannah Montana című tévésorozat sztárjával, Miley Cyrus-szal, akinek szintén ugyan ekkora pénz ütötte a markát. Radcliff vagyona egyébként tovább gyarapszik, újabb 47 millió dolláros szerződést írt alá ebben az évben, a pénzt J. K. Rowling könyvének utolsó filmváltozatáért kapja, a Harry Potter és a Félvér Hercegben szerepel. Társai, a 18 éves Emma Watson és a 19 éves Rupert Grint szintén benne vannak a top 10-ben: a 7. és a 9. helyen állnak vagyonukkal. A Harry Potter filmekben játszott szerepekért mindketten 5,5 millió dollárt kaptak.

Daniel Radcliffe (?12.8million), Rupert Grint (?2.6million) and Emma Watson (?2.8million)
Daniel Radcliffe (jobbra), Emma Watson és Rupert Grint - hárman
a leggazdagabb fiatalok közül. Fotó: AP

 Radcliffel együtt a Forbes az első helyre sorolta Cyrust, aki a Disney stúdió marketing-álmait valósította meg a Hannah Montana című tévésorozattal. A film egy lányról szól, aki nappal iskolába jár, éjjel viszont híres popsztár. Cyrus az énekes Billy Ray Cyrus lánya idén megnöveli vagyonát: a 15 éves színésznő-palánta felkérést kapott, hogy forgassa le a Hannah Montana moziváltozatát is.

És itt vannak az új fiú a háztömbből: az újonnan feltört New Jersey-i szépfiúk, a Jonas Brothers tagjai rövid idő alatt gazdagodtak meg, bankszámláikon 12 millió dollár pihen. A családi vállalkozás három tagja a 15 éves Nick, a 20 éves Kevin és a 18 éves Joe Jonas.

A Jonas Brothers üstökösként halad a világhírnév és a dollármilliók megszerzése felé
A Jonas Brothers üstökösként halad a világhírnév
és a dollármilliók megszerzése felé. Fotó: AP

A harmadik helyre az Olsen ikreket rangsorolták, Mary-Kate és Ashley Olsen már pici gyerekkorában az amerikai tv-show, a Full House sztárja volt. Mára 15 millió dollárt szerepeltek össze. A 22 éves lányok a nagy kereskedelmi és szórakoztatóipari gépezetbe az 1990-es évek elején kerültek be.

A Forbes listája három másik középiskolás sztárt is megemlít, a High School Musical szereplője, Zac Efron az ötödik Vanessa Hudgens pedig a tizedik a rangsorban. Ashley Tisdale a hatodik. A 20 éves Efron 5,8 millió dolláros vagyon felett rendelkezik, a 23 éves Tisdale 5,5 millió dolláros vagyonát új pop szóló albumával kívánja gyarapítani.

Az Olsen nővéreknek is van mit a tejbe aprítaniuk: 15 millió dollár van a bankszámlájukon
Az Olsen nővéreknek is van mit a tejbe aprítaniuk:
15 millió dollár van a bankszámlájukon. Fotó: AP

Az énekes színésznő, a 20 éves Hillary Duff, aki a Disney Lizzie McGuire showjában lett híressé, 5 millió dollárt keresett.

Eddig.

A világ leggazdagabb fiataljai, avagy a Forbes-lista

1. Daniel Radcliffe - 25 millió dollár
2. Miley Cyrus - 25 millió dollár
3. Mary-Kate and Ashley Olsen - 15 millió dollár
4. Jonas Brothers - 12 millió dollár
5. Zac Efron - 5.8 millió dollár
6. Ashley Tisdale - 5.5 millió dollár
7. Emma Watson - 5.5 millió dollár
8. Hillary Duff - 5 millió dollár
9. Rupert Grint - 5 millió dollár
10. Vanessa Anne Hudgens 3.2 millió dollár

Olvasóink írták

  • 1. Hapci 2008. augusztus 10. 18:56
    „Megérdemlik, megdolgoztak-dolgoznak érte :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Srebrenica: Egy illúzió vége

Van abban valami tragikomikus, ahogy bemutatták a „Szaddám-álarcban" bujkáló Radovan Karadzsics fényképét az elfogása után: egyesek szemében mindketten hősök. Tovább olvasom