Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

David Attenborough képviseli majd az embereket, akiket érint a klímaváltozás - Ön is elmondhatja tapasztalatait

A természettudós, aki szerint katasztrofális következményekkel járna bolygónkra, ha nem sikerül feltartóztatni a klímaváltozást, az emberek véleményének összegyűjtésére videokampányt indít.
David Attenborough foglalja majd el az "emberek székét" az ENSZ éghajlatváltozási keretegyezményének 24. ülésén, amelyet december 2. és 14 között tartanak a lengyelországi Katowicében.
“Az emberek széke azt jelenti, hogy elfoglalója szerte a világról több százmillió olyan embert képvisel, akiknek életére hatással van a klímaváltozás. Azért ül ott, hogy emlékeztesse a konferencián dolgozó politikusokat, valamint a kormányokat és más irányítókat, hogy ez az intézmény nem egy elméleti vállalkozás, nem egy vákuumban dolgoznak. Valódi emberek jövőjével van dolguk"
- mondta a BBC-nek adott interjújában Attenborough.

A természettudós, aki szerint katasztrofális következményekkel járna bolygónkra, ha nem sikerül feltartóztatni a klímaváltozást, az emberek véleményének összegyűjtésére videokampányt indít. Arra kér mindenkit, hogy mondja el véleményét, tapasztalatait a klímaváltozásról egy online közvélemény-kutatás keretében és a közösségi médiában, felhasználva a #TakeYourSeat hashtaget.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Az a hobbink, hogy vérben fetrengünk˝ - elájulnak, zokognak vagy fán rejtőznek, ha kell

˝Az a hobbink, hogy vérben fetrengünk˝ - elájulnak, zokognak vagy fán rejtőznek, ha kell
Ha kell, elájulnak, zokognak vagy órákig fekszenek a romok alatt a Magyar Imitációs Egyesület… Tovább olvasom