Rangos mérkőzésen fújhatnak

2024.05.16. 15:18

Szegedi játékvezetője lesz a férfi kézi-BL bronzmeccsének

Az Európai Kézilaba-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta, mely játékvezető párosok vezetik majd a kölni négyes döntő mérkőzéseit a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában június 8-án és 9-én.

Becsei Dávid

Bíró Ádám (balról) és Kiss Olivér.

Fotó: Karnok Csaba

Három hete derült ki, hogy a szegedi Kiss Olivér, valamint debreceni társa, Bíró Ádám küldést kaptak a párizsi olimpiára, ahol női és férfi kézilabda-mérkőzéseket is vezethetnek majd. Ma újabb örömhírt közölt az EHF, ugyanis a Bíró, Kiss páros vezetheti majd a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjének bronzmérkőzését Kölnben június 9-én 15 órától.

A június 8-i Magdeburg–Aalborg elődöntőt a francia testvérpár, Charlotte Bonaventura és Julie Bonaventura fújja, míg a Barcelona–THW Kiel klasszikust a portugál Daniel Martins Accoto és Roberto Martins Accoto.

A bronzmeccsnek pedig magyar játékvezetői lesznek, míg a finálét a Szlave Nikolov, Gjogji Nacsevszki észak-macedón páros kapta meg.

A mérkőzéseket a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában