Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

A jóakarat hídja: tavaly 3,3 millió forintot osztottunk szét. Jelentkezzen!

Több mint 3,3 millió forintot osztottunk szét olvasóink jóvoltából a tavalyi karácsonyi jótékonysági akciónk során.
Huszonnégy család ünnepe vált szebbé azoknak az adományoknak köszönhetően, melyeket tavaly decemberben vittünk rászorulóknak. Idén is épül már a jóakarat hídja: december elsejétől minden nap bemutatunk egy-egy családot, akiket támogatunk. Remélhetőleg nekik is hasonlóan szép és boldog karácsonyt tudunk szerezni, mint a tavalyi kiválasztottaknak. Ehhez már várjuk olvasóink adományait is alapítványunk számlaszámára.

Szegedre költözött a Sipka család - GALÉRIA

Adományozzon Ön is!

A Lapcom Média Alapítvány az elmúlt négy évben, azaz működése megkezdése óta közel 15 millió forintot osztott szét rászoruló családoknak. Ezek az utolsó fillérig olvasóink adományai: semmiféle működési költséget nem vonunk le a beérkező jóakarat-forintokból, hiszen kollégáink társadalmi munkában dolgoznak ezekért az ügyekért. Karácsonyi akciónkhoz az adományokat a november 19-i lapszámunkban található csekken várjuk, illetve a 12096705-01312657-00200005-ös számlaszámra.

 
A kübekházi Sipka család volt előző évben, mely a legtöbb támogatást kapta olvasóinktól. A hét gyermeket albérletben nevelő leukémiás apuka és párja több olvasónktól is címzett támogatást kapott, így nekik több mint 400 ezer forintot tudtunk átadni. Emellett rengeteg ruhát, játékot és élelmiszert is küldtek nekik azok, akiket megérintett a család nehéz sorsa. Sajnos az ünnepek után bekövetkezett a tragédia: a családfő meghalt. Az édesanya és a gyerekek azóta Szegeden élnek – szintén egy jelentős pénzadománynak köszönhetően. Cikkeink nyomán ugyanis Luxemburgból küldtek nekik egy jelentősebb összeget, melyből saját lakást tudtak vásárolni. A hiányzó összeget a családfő munkahelyének alapítványa pótolta ki.

Itt jelentkezhet>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várjuk a jóakarat forintjait

Hivatalosan is elindítottuk karácsonyi gyűjtésünket. A Délmagyarország 24 család karácsonyát szeretné idén is szebbé tenni, ehhez várjuk olvasóinktól a jóakaratforintokat. Tovább olvasom