Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Beszállt a Szeol SC is a licitbe

Szeged - A hét sportfelszerelésből hatra érkezett már ajánlat a lapunk és Bori Zoltán révén elindított árverési akciónkban, amellyel a szegedi rákos kisfiút, Deák Tomit segítjük. Az utolsó éppen kedd délután: a Szeol SC 10 ezer forintot ajánlott a Debrecen labdarúgóinak aláírt mezéért.
260 ezer forint. Ekkora összeg gyűlt már össze a szegedi rákos kisfiú, Deák Tomi megsegítésére, aki több mint egy éve a szegedi gyerekklinika lakója, ám édesanyjával és nővérével albérletbe vágyik.

Bori Zoltán és lapunk éppen három hete tartó licitálása révén olyan sportfelszerelések kerültek „kalapács" alá, amelyeket a szegedi pedagógus aláírva gyűjtött össze, illetve az ő ismerősei juttatták el hozzá, majd hozzánk. Ilyen az olasz AC Milan brazil játékosának, Robinhónak a 7-es meze, amely a csúcstartó, hiszen a legnagyobb ajánlat, 110 ezer forint erre érkezett. Ott van a Győri Audi ETO KC immár kétszeres Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdásainak tavalyi ünnepi, limitált kiadású pólója is, amely jelenleg 60 ezer forintot ér, vagy a Pick Szeged férfi kézilabdásainak ajánlata, amely 50 ezer forint a Veszprém KC női kéziseinek mezére. Ezeken kívül érkezett egy 20 ezer forintos ajánlat a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB III-as labdarúgócsapatától a Videoton labdarúgóinak mezére, valamint 10 ezer forint a Diapolo-Szeged férfi vízipólósainak aláírt labdájára.

Licitáljon a rákbeteg kisfiú javára. Fotó: Frank Yvette (galéria)

A licit jelenleg itt tart, a felsoroltakon kívül pedig árverésre bocsátottuk a labdarúgó NB I-ben éllovas Debrecen piros mezét, amelyre tegnap délután a Szeol SC révén érkezett egy 10 ezer forintos ajánlat, illetve a Győr női kosarasainak bajnoki dresszét is árverésre bocsátottuk szintén 10 ezer forintos kikiáltási árral.

A licit folytatódik, de már csak két nap van hátra a zárásig. Aki a fentiek mellett néhány ezer forinttal is tudna és szeretne segíteni, az megteheti a Lapcom Média Alapítvány számlaszámán (12096705-01312657-00200005).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Loki is Tomit segíti

A debreceni futballcsapat is támogatja Tomit, így már hét sportrelikviára lehet licitálni az ötéves, szegedi rákos kisfiú megsegítéséért. Tovább olvasom