Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Tegyük szebbé 20 család karácsonyát!

Csongrád megye - 25 család és egy intézmény életét szépítette meg egy év alatt a Lapcom Média Alapítvány.
25 család és egy intézmény életét szépítette meg egy év alatt a Lapcom Média Alapítvány. Lapunk jótékonysági célú szervezete mintegy 4 millió forintot gyűjtött azoknak, akik gyakran végső elkeseredésükben fordultak szerkesztőségünkhöz. Olvasóink, megyénk közéleti szereplői, sportolói reményt tudtak adni nekik azzal, hogy hozzájárultak a Jóakarat hídjának megépüléséhez olvasó és olvasó között.


Ma bemutatjuk, mi történt az elmúlt évben támogatottjainkkal. Csodát nem tehettünk, nem oldottunk meg minden gondot. De megmutattuk, mekkora erő rejlik az összefogásban – egyeseknek készpénzzel, másoknak tűzifával vagy épp számítógéppel segítettünk. Ez is erőt tud adni a bajban.

Lapunk idén is szeretné szebbé tenni 20 család karácsonyát. Kiadónk, a Lapcom Kft. ismét magára vállalta a mai számban található sárga csekk elkészíttetésének és terjesztésének költségét. Kérjük olvasóinkat, lehetőségeikhez mérten támogassák alapítványunkat, hogy újra segíthessünk!

Még lehet jelentkezni

Lapunk egy hete hirdette meg: várjuk a rászorulók jelentkezését. Rengeteg levél, elektronikus üzenet érkezett szerkesztőségünkbe. A Lapcom Média Alapítvány lehetőségeihez mérten mindenkinek igyekszik segíteni. Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik olvasóink összefogásával szeretnék jobbra fordítani sorsukat. Levélcímünk: Délmagyarország szerkesztősége, 6729 Szeged, Szabadkai út 20. A borítékra írják rá: Alapítvány. E-mailben is írhatnak nekünk a szerkesztoseg@delmagyar.hu címre.

Várjuk a felajánlásokat

A Lapcom Média Alapítvány a mai naptól várja a jóakarat forintjait. Felajánlásaikat átutalhatják a 12096705-01312657- 00200005-ös számlaszámra, befizethetik a mai lapban, illetve ügyfélszolgálatainkon megtalálható sárga postai csekken. Az adományokat karácsony előtt adjuk át a rászorulóknak. Akinek kérdése vagy más jellegű felajánlása van, a 30/830- 6468-as telefonszámon jelentkezhet. Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét: a lapban található csekken kizárólag a Lapcom Média Alapítványnak szánt felajánlásaikat várjuk, az előfizetési díjakat az eddig megszokott formában lehet befizetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasóink adománnyal és licitálással segítettek Vízváriéknak

Az öt gyermeket egyedül nevelő Vízvári Krisztinának gyűjtöttünk. 300 ezer forintot adtunk át. Tovább olvasom