Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Véget ért karácsonyi jótékonysági akciónk

Szeged - Szerda délelőtt 10 órakor adventi naptárunk utolsó ablakát nyitottuk ki. Ebben is két rászoruló család számára helyeztünk el ajándékot, melyet át is adtunk a Klauzál téren.
Véget ért 24 napon át tartó jótékonysági rendezvénysorozatunk: ma délelőtt 10 órakor adventi naptárunk utolsó ablakát nyitottuk ki. Ebben is két rászoruló család számára helyeztünk el ajándékot, melyet át is adtunk a Klauzál téren, a Délmagyarország-Rotary Adventen. A szerdán bemutatott Baranyi József és családja vette át a Lapcom Média Alapítvány támogatásáról szóló ígérvényt, Kissné Dobó Katalin és családja pedig a Szegedi Nemzeti Színház támogatását – porszívót, élelmiszert és tisztítószereket – kapta meg a rendezvényen. Az ünnepségen az algyői Fehér Ignác Általános Iskola, valamint a Szegedi Nemzeti Színház művészei adtak műsort, vendégünk pedig Végh Judit sorozatszínész volt.

A rendezvény három hét alatt közel száz zsák ruhát, több száz plüssfigurát, könyvet és játékot hoztak ki faházainkba, melyeket szintén rászorulók, illetve az ÁGOTA Alapítvány, a Felsővárosi Óvoda és a Családok és Gyermekek Átmeneti Otthona kapott meg. Sikeres volt csatlakozásunk az Első Magyar Zokni Csereprogramhoz is: nagyon sokan hoztak nem csak használt, de új állapotú zoknikat is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baranyi József új szívvel várja a karácsonyt

Miután leszázalékolták, a kiszombori család elszegényedett: több százezres hátralékot halmoztak fel, miután Baranyi József korábbi munkáját elveszítette. Tovább olvasom